کتاب گردشگری درباره ایران تنها در عرض دو روز پس از انتشار در فروشگاه اینترنتی VBZ، در جایگاه اول فروش قرار گرفت و حتی رکورد نویسنده بزرگترین کتاب پرفروش قرن ۲۱ جهان «راز داوینچی» را پشت سر گذاشت.
به گزارش پایگاه تحلیلی – خبری ایران بالکان (ایربا) به نقل از ایرنا، هرویه روپچیچ Hrvoje Rupčić موسیقیدان و جهانگرد مشهور کرواسی بعد از انتشار کتابش با عنوان از سرزمین مردم نجیب که روایت او از دو ماه موتورسیکلت سواری در سراسر ایران به اتفاق همسرش بود؛ طی دو مصاحبه مفصل با نشریه پر تیراژ وچرنی لیست و همچنین برنامه صبح بخیر کرواسی (پربیننده ترین برنامه تلویزیون کرواسی) به روایت ایران و مردمانش از دیدگاه خود پرداخت.
کتاب هرویه روپچیچ تنها در عرض دو روز پس از انتشار این کتاب در فروشگاه اینترنتی VBZ ، در جایگاه اول فروش قرار گرفت و حتی دن براون، نویسنده بزرگترین کتاب پرفروش قرن ۲۱ جهان راز داوینچی را پشت سر گذاشت. اینک علاوه بر کرواسی، از استرالیا، کره جنوبی، ژاپن و کانادا نیز درخواست هایی برای خرید و انتشار این کتاب رسیده است.
|